Verlichting inlichtWie zoekt naar een professionele verlichtingsspecialist is bij INlicht aan het goede adres. Wij zijn al jarenlang verlichtingsspecialist voor particulieren en ondernemingen door heel Nederland.

Bij ons kunt u terecht voor verlichtingsadvies op maat zodat u optimaal kunt genieten van uw woning of kantoor. Verlichting kan uw pand een compleet andere uitstraling geven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via 0492-820991.

Goede verlichting bepaalt de sfeer in huis. Met de juiste lampen en goede lichtarmaturen kan een omgeving totaal veranderen. Wij, als verlichtingsspecialist, weten precies wat er moet gebeuren om een ruimte een bepaalde sfeer te geven.

Samen met u gaan we om de tafel om een verlichtingsplan op te stellen.

We bespreken uw wensen en behoeften uitvoerig en passen daar het plan op aan. Wilt u bijvoorbeeld draadloze verlichting of zoekt u ook bijpassende armaturen?

Met het verlichtingsplan ontstaat een totaalplaatje waardoor u al snel een goed beeld kunt krijgen van alle mogelijkheden en het uiteindelijke resultaat!

Afspraak maken  

 

LED verlichting professioneel

LED verlichting professioneelTegenwoordig is duurzame verlichting belangrijker dan ooit. Met energiezuinige lampen helpt u niet alleen het milieu, u zult het ook gaan merken in uw energiekosten. Wij werken dan ook voornamelijk met LED verlichting.

Dit installeren wij bij u thuis, op kantoor of bijvoorbeeld uw eigen horecazaak. INlicht kan voor u LED verlichting professioneel installeren. Als verlichtingsspecialist vinden wij het belangrijk u goed te informeren over alle mogelijkheden en u daarbij te adviseren.

Onze LED verlichting is niet leidend en u kunt daarom ook te allen tijde kiezen voor een ander soort verlichting. INlicht is als allround verlichtingsspecialist gespecialiseerd in LED verlichting voor professioneel gebruik.

Dit hoeft niet alleen thuis of op kantoor te zijn maar wij werken ook in theatertechniek en zijn daarnaast specialist in licht ICT en elektrotechniek. Wij zijn een veelzijdig partner en staan u graag te woord over alle voordelen van LED verlichting voor professioneel gebruik.

Contact

 

 

Een greep uit onze diensten:

VerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatStuc spots