verlichitngsplanExtra genieten doet u met een goed verlichtingsplan. Licht heeft verschillende functies in een ruimte. Licht zorgt ervoor dat u ‘s avond de weg in huis weet te vinden, zonder dat u uw teen stoot. Dat u in donkere dagen een goed boek kunt lezen en lekker lang kunt natafelen met vrienden. Licht is niet alleen functioneel, het zorgt ook voor sfeer in een ruimte. Een goed verlichtingsplan is onmisbaar. Maar wat is een goed verlichtingsplan? Stel uzelf de volgende twee vragen: welke functie heeft de ruimte en wat voor effect wil ik met de verlichting bereiken? Zo kiest u de juiste verlichting en ontdekt u welk verschil licht kan maken in uw ruimte.

Neem direct contact op

Verlichtingsplan van INlicht

Verlichtingsplan laten makenVan grootschalige tot kleinschalige projecten en voor zowel particulieren als bedrijven. De lichtexperts van INlicht ontwerpen voor iedere gewenste ruimte een verlichtingsplan. Daarbij houden zij rekening met de functie van de desbetreffende ruimte. Daarnaast houden onze lichtexperts rekening met uw wensen. Samen gaan we op zoek naar de ideale lichtoplossing voor uw ruimte. INlicht is specialist in het ontwerpen van creatieve lichtoplossingen op maat!

Duurzame lichtoplossingen

Zelf een verlichtingsplan maken lijkt gemakkelijk. Echter komt er veel bij kijken om op een efficiënte wijze gebruik te maken van lichtinval, diverse lampen en lichtkleuren. Al deze aspecten zijn van invloed op de stemming die u in een ruimte creëert. Met een verlichtingsplan van INlicht bent u verzekerd van duurzame lichtoplossingen die zoveel mogelijk uit uw ruimte halen. Door enkel gebruik te maken van de beste materialen kunnen wij hoogwaardige lichtoplossingen waarborgen met de bijbehorende garantie.

Contactgegevens voor een verlichtingsplan

Heeft u in uw ruimte te weinig licht, geen inspiratie of foute sfeerverlichting? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw ruimte? De lichtexperts van INlicht helpen u daar graag bij. Neem gerust contact met ons op via 0492 – 820 991, stuur een e-mail naar info@inlicht.nl of vul ons contactformulier in. Met onze kennis en creativiteit weten we voor elk project een passend en prachtig verlichtingsplan te maken!

Direct Advies

Klanten vinden ons ook via: Verlichtingsadvies, LED verlichting kantoor, Energiezuinige lampen, Lichtadvies op maat