Professioneel verlichtingsadvies: het is het geheim achter een ruimte met sfeervolle, maar ook functionele lampen.

  • Hoeveel lichtpunten heb ik nodig om de ruimte volledig te verlichten?
  • Op welke hoogte moet ik de lamp hangen?
  • Waar plaats ik sfeerlicht?

Het zijn allemaal vragen waar een verlichtingsadvies van INlicht antwoord op geeft. Onze lichtexperts zoeken naar een mooie balans tussen algemeen licht, taakgerichtlicht en sfeervolle verlichting.

Verlichting dat varieert van vorm en kleur op verschillende plekken en hoogtes in uw ruimte.

Benieuwd wat INlicht voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs.

Persoonlijke afspraak maken

LED verlichting op kantoor

LED verlichting op kantoor is een zeer verstandige en duurzame keuze. De sfeer op de werkvloer en de vitaliteit van uw werknemers is medebepalend voor de prestaties die worden geleverd. LED verlichting op kantoor is een belangrijk aspect dat een positief effect heeft op uw werknemers.

INicht heeft ruime ervaring met het realiseren van grootschalige projecten, waarbij LED verlichting op kantoor is geïnstalleerd. Door de grote complexiteit van de installatie van LED verlichting op kantoor is specifieke kennis vereist.

De jarenlange ervaring van Inlicht zorgt ervoor dat u dergelijke projecten aan Inlicht kunt toevertrouwen. Uiteraard worden alle werkzaamheden zo veel mogelijk afgestemd zodat u en uw werknemers hier geen hinder van zullen ondervinden. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Verlichtingsadvies
Er zijn verschillende aspecten om rekening mee te houden bij het verlichten van een ruimte.

Twee belangrijke aspecten zijn:

  1. lichteffect van een lamp
  2. de kleur van het licht.

Tegenwoordig biedt ledverlichting veel mogelijkheden voor uw ruimte.

Ledverlichting heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat ledlampen sfeervol licht geven. Dat is interessant!

Daarnaast hebben ledlampen een langere levensduur dan spaarlampen én bespaart u met ledlampen flink op uw energiekosten. Nog interessanter!

Lichtoplossingen op maat

Of het nu gaat om het verlichten van een woonkamer, bedrijfspand of horecagelegenheid, INlicht geeft creatieve lichtoplossingen op maat. Onze lichtexperts hebben jarenlange ervaring in het geven van verlichtingsadvies en het schrijven van verlichtingsplannen.

Hierbij staan uw wensen centraal staan. Er wordt gezamenlijk gezocht naar dé ideale lichtoplossing voor uw ruimte. Een lichtoplossing die sfeervol en praktisch, maar ook duurzaam is.

Duurzame lichtoplossingen op maat van top kwaliteit om zoveel mogelijk uit uw ruimte te halen. De lichtexperts van INlicht creëren een schitterende sfeer in uw ruimte.

De juiste verlichting kiezen is voor de meeste mensen toch lastig. Goede verlichting is functioneel en sfeerbepalend. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken?

Of heeft u vragen over de verlichting in huis, op kantoor of een andere ruimte? De jarenlange ervaring en specifieke kennis van INlicht is de basis voor een goed verlichtingsadvies.

Neem gerust contact met ons op via 0492 – 820 991, stuur een e-mail naar info@inlicht.nl of vul ons contactformulier in.

Maak een afspraak met één van onze lichtexperts en ontdek de toegevoegde waarde van een goed verlichtingsadvies!

Klanten bekeken ook:
VerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatHoreca lampenProjectverlichting