verlichting voor architecten
INlicht is uw partner als het gaat om verlichting inkopen. Wij bieden een zeer breed assortiment aan LED verlichting maar ook aan draadloze verlichting. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot armaturen op maat en verzorgen wij graag voor u een verlichtingsplan.

Wij zijn dus een brede partner waarbij u op het gebied van verlichting kunt vertrouwen op professionaliteit en kwaliteit!

Wilt u graag uw verlichting bij ons inkopen? Neem dan contact met ons op en wij stellen voor u een offerte op maat op. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom kunnen wij u uitgebreid adviseren over duurzame verlichting.

Wist u dat u met LED verlichting dezelfde ambiance kunt creëren als met halogeenverlichting?

Offerte op maat

U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten verlichting. Wij hebben in onze groothandel lampen die elke sfeer die u ook maar wenst kunnen creëren. Hoe groot of klein uw aanvraag ook is. Wij staan voor u klaar!

Verlichting voor elektriciens en architecten

verlichting inkopenBent u elektricien, architect, specialist of particulier en wilt u graag verlichting inkopen?

Wij kunnen u uiteraard voorzien van een offerte op maat. Wij gaan graag samen met u in gesprek over uw wensen en kijken daarbij naar wens ook bij u op locatie. Verlichting voor elektriciens die wij kunnen verzorgen heeft als voordeel dat wij u direct kunnen adviseren.

Met licht kunt u fantastische sferen creëren en wij laten u graag kennismaken met de creaties die u zelf kunt verwezenlijken!

Bij verlichting voor architecten is het zeer belangrijk dat elke lichtdimensie goed staat afgesteld. Juist de kunst van een gave omgeving creëren is voor architecten een belangrijke prioriteit. Wij gaan graag samen met u in gesprek bij de mogelijkheden rondom verlichting inkopen.

Wij kunnen u namelijk uitgebreid adviseren over de mogelijkheden rondom verlichting. Met diverse kleuren, vormen en armaturen kunt u van iedere ruimte een inspirerende en gave omgeving maken. Bel of mail ons en wij adviseren en denken graag met u mee.

Geniet jarenlang van professionele verlichting, laat INlicht met u meedenken. Wij, Mathijs en Harm, staan voor u klaar!

Contact opnemen

Maak ook eens kennis met:
LichtberekeningLED verlichting kantoorLeverancier LED verlichtingLichtadvies op maatHoreca lampen