stuc spots 
Voor mooie inbouwverlichting zijn stuc spots ideaal. Stucspots worden randloos in het plafond verwerkt waardoor er een prachtig resultaat wordt gerealiseerd. Geen rond plaatje meer maar een prachtige naadloze verwerking in het plafond. Bent u benieuwd of stuc spots uw pand goed staan? Laat INlicht u adviseren! Bel of mail ons voor gratis persoonlijk advies.

Goede verlichting creëert niet alleen sfeer in een ruimte, het geeft een ruimte ook een bepaalde uitstraling. Zo kan een ruimte optisch veel groter worden gemaakt door het gebruik van goede verlichting. Stuc spots zijn daar zeker geschikt voor. Stuc spots zijn randloos, gewone spots niet. Randloze of niet randloze inbouwspots geven een ruimte al een compleet andere uitstraling. Stuc spots geven over het algemeen een meer strakkere uitstraling aan een ruimte dan normale spotjes.

Gratis persoonlijk advies
 
 
 
 
 
stuc spots inkopen

Stuc spots inkopen

Bent u architect, elektricien of ander vakman en wilt u stuc spots inkopen? INlicht is als verlichtingsgroothandel het adres voor kwalitatieve stuc spots inkopen. Als vakman kunt u profiteren van onze kortingen bij het inkopen van stuc spots. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor inbouwspots inkopen.
 
Als groothandel voor verlichting kunnen wij goed onze kwaliteit in de gaten houden. Wij bepalen zelf welke inbouwspots we inkopen. Wij zijn daarom een betrouwbare partner voor inbouwverlichting voor het plafond of andere verlichting. Daarnaast bieden wij ook armaturen op maat.

Direct stuc spots inkopen
 
 
 

inbouwspots inkopen

Inbouwverlichting plafond

INlicht is verlichtingsspecialist en groothandel voor verlichting zoals stuc spots, inbouwverlichting voor het plafond, lichtspots inbouw maar ook uw partner voor lichtberekening, horeca lampen of LED verlichting op kantoor. Wij zijn als verlichtingsspecialist expert op alles wat te maken heeft met verlichting. Wij zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf en investeren daarom tegenwoordig met name in LED verlichting. Met LED verlichting kunnen, wat niet bij iedereen bekend is, veel sferen worden gecreëerd. Wij adviseren u graag over alle lichtmogelijkheden die wij kunnen realiseren.

Een greep uit onze diensten:
VerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatVerlichtingsspecialist