Het project is gebaseerd op ruimte en sfeer creëren in de woning. Door gebruik te maken van een RGB LED strip kunt u alle kleuren kiezen die u graag wil door gebruik te maken van een overzichtelijke afstandsbediening. Door indirect licht is de LED strip niet zichtbaar en geeft een mooie heldere gloed op de muur.

De overkapping word verlicht door dimbare warm witte LED strip. De LED strip is niet zichtbaar, dit geeft een mooie uitstraling op de overkapping. Samen met een RGB LED strip op de muur geeft dit een unieke sfeer!

Reactie van klant

We zijn in contact gekomen door een verjaardag waarvan wij zijn getipt door familie over de website van Inlicht. Ze zijn klantvriendelijk en geven een heldere uitleg over hetgeen wat zij maken. De mogelijkheid om met een flexibel systeem meerdere sferen in huis te halen, die je met een simpele druk op de knop kunt veranderen en verfijnen in het perfecte eindresultaat. Dat is de reden waarom we Inlicht kozen om de opdracht uit te laten voeren. We zijn heel tevreden over het gewenste eindresultaat. Met een goede service en het perfect inregelen van onze installatie.