GrollieBooth is een compleet nieuwe club met compleet vernieuwde uiterlijk. De wens van de klant was dat mensen zich aangetrokken voelen om naar binnen te gaan in de club door middel van verlichting. De moving heads zijn LED lampen. Door de LED geven ze een zeer luxe uitstraling voor de club. Er is gelet op het budget, maar toch is het compleet vernieuwd. De club GrollieBooth is nu echt een uitblinker!

Met een simpele druk op een toets kan de sfeer gemakkelijk en snel veranderd worden. Er staat een touch screen computer dat voor iedereen te begrijpen is. 

 

 

 

 

 

 

Reactie van klant

Via Google ben ik op de website terecht gekomen, toen we zochten voor een bedrijf voor LED verlichting. Bij onze eerste ontmoeting met Inlicht was ik direct enthousiast. De heren zijn heel bevlogen in hun vak en hebben veel kijk op talrijke zaken die bij een goed lichtplan horen. Voor mij was dan ook geen twijfel mogelijk, dit is de partij die ons meteen goed aanvoelde. De samenwerking en uitwerking is zeer professioneel uitgevoerd. Ik zou Inlicht zeker aanbevelen bij anderen, omdat ze erg goed, snel en secuur werken. Een goed bedrijf en zich houden aan de gemaakte afspraken.