Zalencentrum de Potter wilde een nieuwe look. Door de verschillende armaturen word het modern, hip en tegelijkertijd klassiek. Het paneel aan de muur is te vervangen door verschillende armaturen. Dit geldt ook voor de armaturen aan het plafond. 

Met een simpele druk op een toets kan de sfeer gemakkelijk en snel veranderd worden. Er staat een touch screen computer dat voor iedereen te begrijpen is. 

De eigenaar wilde de zalen gebruiken voor feesten en partijen, trouwerijen, koffietafel maar ook voor evenementen. Door één centraal systeem kunt U met Uw wensen de ideale shows bedenken. Voor iedere aangelegenheid.
 

 

 

 

Reactie van klant

Wij zijn in contact gekomen met INlicht via Shique de Luxe. Wat we daar zagen sprak ons erg aan en wilden we graag implementeren in onze zalen die erg verouderd waren. Via de website hebben we toen contact gezocht. Ze luisteren goed naar mijn wensen en niet meteen hun stempel wilden zetten, daardoor heb je ook het gevoel dat je samen een ontwerp neerzet. De reden waarom ik Inlicht koos om de opdracht uit te laten voeren, is de perfectie die word nagestreefd en geen blabla. Ook de manier van samenwerking voelde vanaf het begin heel goed, dat paste gewoon bij elkaar. Wij zijn uitermate tevreden over het eindresultaat. Iedere week ontvangen wij nog complimenten van onze bezoekers en ook het aantal boekingen loopt beter dan ooit, het mooiste is dat het project zo is opgezet dat het door kleine detail grote veranderingen kan brengen in sfeer, daar zijn we dus nooit mee klaar. We zullen ze ongetwijfeld vaker in onze zaak terug gaan zien. Kom gerust eens samen met de mannen van Inlicht bij ons langs om het eindresultaat en de mogelijkheden te bekijken. Wij zijn DIK tevreden over het resultaat.