Door middel van de verhuizing van bloemenwinkel Flamingo gevestigd te Ede werd INlicht benaderd voor het geven van een lichtadvies. Samen met de klant werd gekozen voor een zwevende rail waardoor de minimalistische uitstraling ten volle tot zijn recht is gekomen.

De strategische gerichte spots zijn compact en hebben een hoge lumen output, evenals de LED spots met een hoge RA waarde, waardoor de bloemen intenser tot hun recht komen.

 

 

Reactie van klant

Het bedrijf INlicht hebben wij gevonden via Google. We waren op zoek naar een bedrijf wat een verlichtingsplan voor ons zou kunnen maken. Dit omdat wij in februari 2016 een lange smalle winkel zouden openen, waardoor deze erg donker aandeed. Eén avond aan het surfen geweest, en hierdoor kwamen we al gauw via Google bij de website van INlicht terecht.

Wij hadden een goede indruk van dit bedrijf, omdat tijdens het eerste gesprek al gauw duidelijk werd dat we met twee personen te maken hadden die weten waar ze over praten, enigszins vak-verslaafd zijn en daarnaast van een uitdaging houden. Wat ons het vertrouwen gaf dat we met de kwaliteit te maken kregen waar wij zelf ook voor gaan.

De doorslag om met dit bedrijf in zee te gaan is hierdoor ook ontstaan:

  • Ze weten waar ze vaktechnisch over praten
  •  Het lichtplan wat ze ons lieten zien was 100% naar ons zin.
  • De personen Harm en Mathijs zelf (het voelde zeer vertrouwd en ongedwongen)
  • Wij het vertrouwen erin hadden dat we met INlicht de juiste personen in handen hadden om de winkel op de juiste manier verlicht te krijgen.

Inmiddels zijn we 7 maanden verder met het resultaat uit hun handen en zijn wij nog steeds zeer gecharmeerd van het totale lichtplan. Tijdens de periode van het monteren was niks ze te veel. Ze hadden maar één doel:

Uiterste perfectie, en dat is ze zeker gelukt! Zelfs overdag kijk je op afstand goed naar binnen, en dat is toch wat je uiteindelijk wilt als ondernemer om de klant naar binnen te halen! Dit blijkt wel uit de reacties van onze klanten, zij geven namelijk regelmatig aan dat de winkel veel licht en overzicht uitstraalt.

Dus bij deze: Missie geslaagd!

Harm en Mathijs, bedankt voor de prettige samenwerking.