Lichtplan op maat in uw woning

Lichtplan WoningBij INlicht verzorgen wij een lichtplan woning waarmee u altijd een advies op maat krijgt. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat u een verlichtingsadvies ontvangt dat geheel bij uw wensen aansluit.

U wilt toch ook dat uw woning de juiste sfeer uitstraalt?

In het lichtplan woning nemen wij onder andere de volgende punten mee: lichtkleur, lampen, invalshoeken en besparingsopties.

  • Unieke lichtoplossingen op maat
  • Gespecialiseerd in LED verlichting
  • Retail, kantoren, zorg en horeca

INlicht verzorgt voor u een lichtplan woning op maat. Neem contact op met een adviseur of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Lichtplan woning aanvragen

 
 

Lichtplan geheel in uw stijl: sfeer en functionaliteit

Bij een nieuwe woning kan het soms moeilijk zijn om te bepalen welke verlichting u in welke ruimte gaat gebruiken.

Uw inrichting komt natuurlijk volledig tot zijn recht met de juiste verlichting. Het soort verlichting dat wordt gebruikt maar ook de invalshoeken vorm van de armaturen en de lichtkleur bepalen de stemming van uw ruimtes.

Om de inrichting van uw woning geheel af te maken is het gebruik van de juiste lampen essentieel. Met verlichting kunt u meer sfeer creëren in uw woning maar ook bijvoorbeeld mooie kunstwerken onder de aandacht brengen.

In bepaalde ruimten van uw woning kan licht weer een meer functionele waarde hebben. Denk bijvoorbeeld aan uw werkplek of de keuken. Lichtplan Woning

In ons lichtplan van de woning nemen wij de volgende punten altijd mee:

  • De lichtkleur
  • Het aantal lichtpunten
  • Hoogte en plek van de verlichting

Wilt u alvast meer inspiratie opdoen voordat u een lichtplan woning aanvraagt? Bekijk de projecten van INlicht.

Zo kunt u precies zien wat er allemaal mogelijk is in uw woning. Als specialist in LED verlichting doen wij ook mooie projecten in de retail, voor kantoren en de horeca branche.

 

Bekijk hier onze projecten

 
 

Wij helpen u besparen

Het gebruik van verlichting in uw woning kan van grote invloed zijn op uw verbruik. Om deze reden kijken wij graag met u hoe u kunt besparen op energieverbruik. Dit doen wij door het berekenen van het lichtplan in uw woning.

Op deze manier krijgt u inzicht in wat u bespaart bij het gebruik van de juiste lampen. Gebruik de LED besparing calculator voordat u uw woning lichtplan aanvraagt.

Bereken uw besparing

 

 

Om u geheel tot dienst te zijn komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Zo kunt u uw wensen bekend maken aan ons en kunnen wij hier op een praktische en creatieve manier op inspelen.

U kunt de werking van de verschillende soorten verlichting ervaren in de praktijk. Hierna krijgt u een verlichtingsadvies dat aansluit bij uw wensen en de woning.  Bij het opstellen van het advies lichtplan woning selecteren wij verschillende producten welke bijdragen aan energiebesparing.

Benieuwd wat INlicht zoal kan leveren? Bekijk nu onze producten

Klanten vonden ons via:

VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorLichtadvies op maatEtalageverlichtingHorecaverlichtingBedrijfsverlichtingLED trapverlichtingBar verlichtingLichtplan makenEnergiezuinige lampen