Lichtplan maken

Een lichtplan maken bij INlicht: uw specialist

Bent u op zoek naar advies hoe u licht in uw ruimte op een mooie en efficiënte manier kunt gebruiken?

Een lichtplan maken is dan de oplossing. Wanneer u kiest voor het maken van een lichtplan, bent u ervan verzekerd dat de stemming in de ruimte past bij uw wensen. Bovendien bespaart u door het maken van een lichtplan veel geld.

INlicht is bij uitstek het bedrijf wat u kan adviseren bij zaken als een lichtplan maken.

Wij hebben al jarenlange ervaring en expertise met LED-verlichting. Dat zorgt ervoor dat wij voor iedere ruimte een geschikte oplossing bedenken. Advies over uw kantoorpand of advies over uw woonruimte: dat kan bij ons allemaal.

Waarom u bij ons aan het juiste adres bent? Wij zetten het graag voor u op een rijtje:

  • Unieke lichtoplossingen op maat.
  • Gespecialiseerd in LED verlichting.
  • Voor iedereen: retail, kantoren, zorg, horeca en woningen.
  • Zowel advies als uitvoering.

Voor meer informatie over een lichtplan maken of een offerte op maat kunt u contact opnemen op (0492) – 820 991 of het contactformulier invullen. Dan starten wij zo snel mogelijk met een lichtplan maken naar uw wens.

Neem contact op met INlicht

 

 

Hoe gaat een lichtplan maken in zijn werk?

Een lichtplan maken door INlicht kan op diverse manieren worden vormgegeven. Zo kunnen wij u adviseren over zowel de verlichting in uw huis, als voor een kantoor– of winkelpand. Ook voor specifieke wensen is INlicht uw partner bij uitstek.

Ervaren specialisten bekijken per project alle mogelijke toepassingen van licht in de vorm van duurzame lichtoplossingen op maat. We zorgen voor een degelijk en onderbouwd verlichtingsadvies.

Onze specialisten luisteren aandachtig naar uw wensen en stellen een lichtplan op waarin exact is beschreven op welke wijze uw huis of kantoor het beste verlicht kan worden op de gewenste sfeer te creëren. Wij kijken onder andere naar de volgende aspecten:

  • De lichtkleur
  • De vorm van armaturen of lampen
  • De invalshoeken van de verlichting

Naast een lichtplan maken kunt u ook bij ons terecht om het lichtplan te berekenen. Op die manier ziet u exact wat u kunt besparen in vergelijking met bijvoorbeeld halogeen of gaslampen.

Ook kunt u bij ons terecht voor de uitvoering van het lichtplan. Bij ons kunt u de producten aanschaffen en laten installeren. Met onze A-merken garanderen wij altijd kwaliteit.

Bovendien krijgt u op onze producten altijd jarenlange garantie. Wanneer u bij ons een lichtplan laat maken, ontvangt u van ons een persoonlijke offerte op maat voor de uitvoering van het plan.

Bekijk gerealiseerde projecten

 

 

Samenwerken met INlicht

Heeft u een elektro- of installatiebedrijf en installeert u regelmatig de verlichting bij eindgebruikers? Dan zou een samenwerking met INlicht interessant kunnen zijn. Regelmatig kloppen dit soort bedrijven bij ons aan, omdat hun eindgebruikers een lichtplan willen laten maken.

Wij kunnen dus fungeren als tussenpersoon. Wanneer u met ons samenwerkt en wij dus aan een gezamenlijke klant werken, krijgt u als bedrijf mooie korting op onze producten.

 

Klanten vinden ons ook via: verlichtingsadvies,verlichtingsplan, led verlichting kantoor, energiezuinige lampen, lichtadvies op maat, etalageverlichting, horecaverlichting, bedrijfsverlichting, led trapverlichting, bar verlichting en lichtplan woning.