Lichtplan maken: wij realiseren uw wensen

Lichtplan Woning

Een goed lichtplan maken is zeer belangrijk voor zowel de juiste stemming in de ruimte, als het besparen van veel geld. INlicht is bij uitstek een bedrijf dat u adviseert bij zaken als een lichtplan maken. Vanwege de jarenlange ervaring en expertise met LED verlichting vindt Inlicht voor iedere ruimte een geschikte oplossing. Specialisten van Inlicht adviseren en leveren A-merken om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Op alle producten heeft u dan ook jarenlange garantie. Bovendien ontvangt u geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat als wij een lichtplan maken.

INlicht: uw specialist in het realiseren van uw verlichtingswensen

  • Unieke lichtoplossingen op maat
  • Gespecialiseerd in LED verlichting
  • Retail, kantoren, zorg, horeca en woningen

Neem contact op met INlicht

 

Degelijk en onderbouwd Verlichtingsadvies is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij de inrichting van uw ruimte. Echter is verlichting vaak slechts een aspect voor de sfeer in uw ruimtes. De lichtkleur, vorm van de armaturen of lampen en invalshoeken van verlichting kunnen elk enorm veel bepalen voor de stemming in de ruimte. Onze specialisten luisteren aandachtig naar uw wensen en stellen een lichtplan op waarin exact is beschreven op welke wijze uw huis of kantoor het beste verlicht kan worden om een gewenste sfeer te creëren. Naast een lichtplan maken kunt u ook bij ons terecht om het lichtplan te berekenen. Op die manier ziet u exact wat u kunt besparen in vergelijking met bijvoorbeeld halogeen of gaslampen.

Verlichting in woning

Lichtplan maken via INlicht

Een lichtplan maken door INlicht kan op diverse manieren worden vormgegeven. Zo kan u worden geadviseerd over zowel de verlichting in uw woning, als voor een kantoor- of winkelpand. Ook voor specifieke wensen is INlicht uw partner bij uitstek. Ervaren specialisten bekijken per project alle mogelijke toepassingen van licht in de vorm van duurzame lichtoplossingen op maat.

De voordelen van een lichtplan maken door INlicht:

  • Direct helder wat u bespaart
  • Deskundig advies op maat
  • Vele jaren ervaring

 

Gezamenlijk brengen wij uw wensen in kaart als wij een lichtplan maken en bespreken wij de mogelijkheden om zo een passend voorstel te kunnen doen. Bij INlicht bent u verzekerd van deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat voor uw trappenhuis verlichting. Een gedegen lichtplan laten maken doet u samen met het jarenlange ervaren INlicht. Uw wensen worden realiteit met de juiste verlichting! Neem contact op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvende offerte aan. De specialisten van INlicht bieden u graag advies op maat.

Persoonlijk advies

  Bekijk gerealiseerde projecten

Meer informatie over lichtplan maken

Voor meer informatie over een lichtplan maken of een offerte op maat kunt u contact opnemen op (0492) – 820 991. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om gezamenlijk een lichtplan te maken. Naast de juiste sfeer levert dit u al snel een besparing op de energiekosten op! Klanten vonden ons via: VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatEtalageverlichtingHorecaverlichtingBedrijfsverlichtingLED trapverlichtingBar verlichtingLichtplan woning