Lichtplan laten makenWilt u een lichtplan laten maken? Of het nu gaat om een nieuwe woning of de (her)inrichting van een bedrijfspand, met een lichtplan haalt u het beste uit uw ruimtes. Wanneer u een lichtplan laat maken door één van de professionals van INlicht bent u verzekerd van een goed doordacht en duurzaam plan. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk en creatief verlichtingsadvies.

Een lichtplan laten maken? Ontdek de vele mogelijkheden!

U kunt door ons een professioneel lichtplan laten maken. In samenspraak met u zorgen wij voor duurzame en unieke lichtoplossingen op maat. INlicht heeft jarenlange ervaring op het gebied van verlichtingsadvies, het gebruik van energiezuinige lampen, professionele verlichting en de inbouw van LED verlichting. Van kleinschalige tot grootschalige projecten en van de ontwerpfase tot de uitvoerfase. Wij zijn uw partner voor verlichtingsadvies! Maak eenvoudig een afspraak om de mogelijkheden omtrent een lichtplan laten maken te bespreken!

Mogelijkheden bespreken

 

 

INlicht: specialist in LED verlichting

Als u erover denkt om LED verlichting in uw kantoor aan te brengen, kunt u door ons een lichtplan laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting op kantoor. Goede verlichting op het werk heeft veel voordelen. Het draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers en daarnaast zorgt het voor een passende sfeer. Dit heeft ook weer positieve effecten op uw klanten. LED verlichting is een zeer duurzame oplossing. U spaart het milieu én uw portemonnee. Benieuwd naar de mogelijkheden van LED verlichting in uw kantoor? Wij adviseren u graag.

Lichtplan laten maken of zelf doen?verlichtingsadvies

Het is niet makkelijk om zelf een lichtplan te maken. Om optimaal gebruik te maken van energiebronnen, lichtinval, aansluitpunten en kleuren moet u namelijk met veel zaken rekening houden. INlicht houdt rekening met al deze punten en uiteraard met uw wensen en budget. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige merken en producten. Een lichtplan laten maken bij INlicht geeft jarenlang plezier! Voor een lichtberekening met advies op maat kunt u gerust contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 0492 – 820 991, een e-mail te sturen naar info@inlicht.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder met een lichtplan laten maken!

Informatie & contact

 

 

Een greep uit onze diensten:

HorecaverlichtingBedrijfsverlichtingLED trapverlichtingLichtarmaturenLichtplan huisLichtberekening