Lichtmeting kantoor winkel

Heeft u niet voldoende licht in uw kantoor, werkruimte of winkel? Wilt u graag een lichtmeting van het aantal lux van de verlichting voldoende is volgens de Arbo wet?

We geven u graag verlichtingsadvies in uw kantoor, werkruimte of winkel wel voldoende is. Met voldoende verlichting in een kantoor, werkruimte of winkel voorkomt u vermoeidheid en helpt de concentratie te bevorderen zonder vermoeid te raken.

Met de juiste lichtkleur geeft dit ook een positieve stemming in een kantoor of werkruimte.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We meten willekeurig een aantal werkplekken of er voldoende verlichting is in het kantoor, werkruimte of winkel. Hiervan maken we een rapport met duidelijk advies.
Wilt u graag een lichtplan met de juiste lampen en lichtarmaturen voor uw kantoor of werkruimte, dan kan INlicht u helpen met het juiste verlichtingsadvies.
Tevens kunnen wij voor u een lichtberekening maken, zodat u weet wat u kunt besparen met energiezuinige verlichting.
Wij vinden het erg belangrijk dat u precies krijgt wat u wilt en daarom zullen wij met onze expertise aandachtig naar uw wensen luisteren en op basis daarvan een lichtadvies op maat samenstellen.

We kijken naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting. Zodat u zeker bent van een betrouwbare installatie en dat u er jarenlang plezier van kunt hebben.