Lichtberekening

Lichtberekening laten makenMet een deskundige lichtberekening kunt u ervoor zorgen dat met op maat gemaakte verlichting ruimtes optimaal tot hun recht komen. Schakel de professionals van INlicht in voor verlichtingsadvies en lichtberekening.

Met duurzame lichtoplossingen kunnen wij zo goed als al uw wensen realiseren. In overleg met u en op basis van het doel van de verlichting ontvangt u een voorstel met de best mogelijke resultaten.

Wist u dat u met een lichtberekening en slim lichtplan ook geld kunt besparen? De lichtberekening baseren wij op energiezuinige lampen. Wij bieden oplossingen op het gebied van duurzame verlichting. Of u nu een helder verlichte winkel wilt, noodverlichting nodig heeft of in uw eigen woning een gezellige sfeer wilt creëren. INlicht maakt voor u een lichtplan op maat en biedt praktische en complete lichtoplossingen.

Wilt u een lichtberekening laten maken?

Vraag direct advies aan!

 
 
 

Optimale verlichting met een lichtberekening

Om tot goede verlichting te komen, is het belangrijk om een goede lichtberekening te (laten) maken. In de lichtberekening houden wij rekening met het doel van de verlichting en de kenmerken van de ruimte. Denk hierbij aan afmetingen en kleurstellingen.

Op basis van de benodigde lichtsterkte bepalen we hoeveel lichtarmaturen er nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert op het gebied van effectieve lichtoplossingen. Duurzaamheid is ons doel, wij helpen u zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van lichtbronnen.

Wij realiseren een zo laag mogelijk energieverbruik en voor u een interessante kostenbesparing. Dat is duurzaam!

Ja, ik wil een lichtberekening laten maken!

Lichtberekening op maatSchakel INlicht in als u een lichtberekening of lichtplan wilt laten maken. Weet u al precies wat u wilt, dan geven wij u direct professioneel verlichtingsadvies op maat. Staat u aan de start van een project? Schakel ons dan in als uw lichtpartner voor een lichtberekening.

Wij hebben ervaring met zowel kleinschalige als grootschalige retail- en bouwprojecten. Voor particuliere projecten maken wij met net zoveel liefde een lichtberekening met ons lichtberekeningsprogramma.

Flexibiliteit is wat ons kenmerkt, wij passen ons aan uw wensen en doelstellingen aan.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatEtalageverlichtingHorecaverlichtingBedrijfsverlichtingLED trapverlichtingBar verlichtingLichtarmaturen