lichtarchitectMet lichtarchitectuur kunnen huizen, ruimten, kantoren en andere objecten tot een waar kunstwerk worden verheven. INlicht, bestaande uit twee ervaren broers, is volledig gespecialiseerd op het gebied van lichttechniek. Wat voor ruimte u dan ook wilt verlichten, wij hebben ervaring in verschillende branches en werken voor bedrijven alsmede voor particulieren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan persoonlijk contact op met onze lichtarchitect en wij adviseren u graag.

Projecten bekijken Neem contact op

lichtarchitectuur bedrijven

Een lichtplan volledig voor u op maat gemaakt

Een van de belangrijkste elementen dat komt kijken bij lichtarchitectuur, is het vooraf berekenen en analyseren van de ruimte. Om de beste effecten met de verlichting te bereiken, is het dan ook van essentieel belang dat u een lichtplan op maat ontvangt. Zo heeft u vooraf precies in kaart waar de verlichting komt, maar ook wat het effect van de verlichting zal zijn. Wij komen bij u op locatie en bespreken samen met u uw wensen. Op basis van het lichtplan gaan wij voor u aan de slag. In overleg met u kiezen wij de beste materialen en maken daarbij uiteraard armaturen op maat. U kunt dus bij ons terecht voor zowel de complete voorbereiding alsmede de uitvoering van de lichtarchitectuur. Als lichtarchitect zijn wij sparringpartner voor verschillende doelgroepen. Bent u architect, interieurstylist, elektricien of wilt u als bedrijf of particulier betere verlichting? INlicht helpt u graag met de verlichting van een ruimte voor een optimale sfeer!

Veelzijdig lichtarchitect: van adviseur tot leverancier

lichatarchitectuur INlicht is in feite een veelzijdige en creatieve lichtarchitect. Wij hebben al veel projecten op onze naam staan waarbij creativiteit altijd hoog in het vaandel staat. Daarnaast is duurzaamheid één van onze belangrijkste speerpunten. In vrijwel alle projecten die wij uitvoeren gebruiken wij LED verlichting. Deze verlichting is duurzaam en geschikt voor allerlei soorten kleuren verlichting. Een warme sfeer kan dan ook gemakkelijk door onze lichtarchitecten worden gerealiseerd.

Wat uw wensen ook zijn, vanuit onze expertise adviseren wij u de beste verlichting. Kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook twee begrippen die bij ons niet ontbreken. Vanuit het advies dat wij u brengen kunnen wij desgewenst de complete lichtarchitectuur verzorgen.

Wij staan bij INlicht ook wel bekend als full-service lichtarchitect, leverancier en groothandel van verlichting. Wij importeren de beste duurzame verlichting en implementeren het voor u naar wens. We houden altijd rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame verlichting, zo ontvangt u altijd kwalitatieve verlichting voor een goede prijs. Wilt u graag deskundig advies op het gebied van lichtarchitectuur? Bel ons dan geheel vrijblijvend voor het maken van een afspraak of als u vragen heeft.

Maak een afspraak