lichtadvies zorgboerderijLichtadvies is dé oplossing wanneer u wat hulp kunt gebruiken bij de (her)inrichting van uw verlichting. Misschien wilt u de verlichting in uw kantoor aanpakken of wilt u, uw huis van compleet nieuwe verlichting voorzien.

Verlichting is onmisbaar en bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer en stemming in een ruimte.

  • Maar op welke plek moet de verlichting komen?
  • En welke kleur moet het licht hebben?

De lichtadviseurs van INlicht kunnen u hierover adviseren. Informeer direct naar de mogelijkheden of lees verder voor meer informatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Particulier lichtadvies op maat

Wil je als particulier lichtadvies? Of wil je lichtadvies voor je bedrijf? INlicht is voor diverse projecten in te schakelen als het gaat om professionele verlichting. Uw ruimte staat bij elk lichtadvies centraal.

Op basis van uw wensen en onze ervaring komt elke lichtadviseur van INlicht met creatieve oplossingen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de functie van uw ruimte en het effect dat u met de verlichting wilt bereiken.

Wilt u bijvoorbeeld lichtadvies voor uw woonkamer? Om zo een knusse sfeer te creëren. Of bent u op zoek naar duidelijk advies voor een helder kantoor? INlicht geeft antwoord op al uw verlichtingsvragen. Het hieruit voortvloeiende uitgebreide advies omvat onder andere:

  • De lichtkleuren;
  • het aantal lichtpunten;
  • de hoogte en plek van de verlichting.

lichtadviseurVan particulieren tot bedrijven en van kleinschalige tot grootschalige projecten. Wij geven altijd lichtadvies op maat! Wij vinden het erg belangrijk dat u precies krijgt wat u wilt.

Daarom luisteren wij vanuit onze expertise aandachtig naar uw wensen. Daarbij adviseren wij u niet alleen, we kunnen het advies ook tot uitvoering brengen.

Wat begint met verlichtingsadvies rondom professionele verlichting sluiten wij af met de installatie van duurzame verlichting waarbij het gewenste resultaat bereikt wordt.

Maak optimaal gebruik van uw verlichting

INlicht heeft ervaring in diverse branches waarbij de lichttoepassing altijd weer anders en origineel moet zijn. Hierdoor kunt u bij ons altijd rekenen op een passend, maar uniek advies. Wij zorgen ervoor dat er effectief gebruik wordt gemaakt van lichtinval, lampen en kleuren. Hierdoor wordt licht niet alleen functioneel, maar ook sfeervol. Zo maakt u optimaal gebruik van verlichting!

Contactgegevens voor lichtadvies

Kunt u wel wat advies gebruiken? En wilt u uw verlichting laten afstemmen door INlicht? Benader ons gerust.

Bel naar 0492 – 820 991, stuur een e-mail naar info@inlicht.nl of vul het contactformulier in.

Een lichtadviseur van INlicht geeft u graag een persoonlijk en creatief lichtadvies!

Neem direct contact op