LED verlichtingOf u nu zoekt naar een leverancier voor LED verlichting als particulier of als bedrijf, INlicht kan het voor u verzorgen. Wij hebben niet alleen een zeer breed aanbod in LED verlichting, wij bieden daarnaast ook bijpassende armaturen.

De mogelijkheden zijn uitgebreid en wij helpen u graag met maatwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naast leverancier in LED verlichting zijn wij een exclusieve kenner als het gaat om verlichting. Wij hebben van licht ons werk gemaakt en weten als geen ander hoe sfeer gecreëerd moet worden.

Wat voor woning, kantoor of pand u ook heeft, goede verlichting is onmisbaar als het gaat om sfeer en uitstraling. Als verlichtingsspecialist kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden op het gebied van LED verlichting. Er zijn veel variaties mogelijk waarvan u ze waarschijnlijk nog niet eens wist!

Offerte aanvragen Contact

LED verlichting laten aanleggen

Als brede leverancier van LED verlichting bieden wij naast ons assortiment ook de mogelijkheid om de LED lampen te laten aanleggen. Dat scheelt u werk en tijd!

Als specialist in verlichting weten wij exact hoe we de verlichting moeten aanleggen en welke stand van de lampen optimaal is voor uw ruimte. Daarnaast zijn wij uiteraard kenner op het gebied van elektra. Laat u dan ook altijd verlichting aanbrengen door een specialist om (brand)gevaarlijke situaties te voorkomen!

Het voordeel van LED verlichting is de duurzaamheid. Het gaat maar liefst 10 keer langer mee dan halogeenverlichting. Als een van de grootste leverancier in LED verlichting kunnen wij stellen dat LED verlichting net zo warm kan zijn als halogeenverlichting.

Dit is bij velen niet bekend. Wij bieden extra comfortabele kleuren LED lampen en kunnen daarmee elke sfeer creëren die u wenst. Er is geen reden meer om op halogeenverlichting over te stappen!

INlicht is al jaren specialist in het professioneel verzorgen van verlichting. Dit doen wij niet alleen bij kantoorpanden en woningen maar ook bij horeca, dansgelegenheden en zo meer.

Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en staan graag voor u klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden die LED lampen kennen. Kunnen wij u van dienst zijn?

Mogelijkheden bespreken

Wat wij nog meer bieden:
LichtberekeningLED verlichting kantoorGroothandel in lampenLichtadvies op maatVerlichting inkopen