ledverlichting buitenOp zoek naar duurzame en sfeervolle verlichting voor buiten? INlicht verzorgt professionele ledverlichting voor buiten voor zowel ondernemers als particulieren. Of u nu een grote of kleine tuin bezit, wij ontwerpen een lichtplan voor u geheel op maat. Met onze jarenlange kennis en ervaring bent u bij Inlicht verzekerd van kwaliteit waar u nog lang van kunt genieten.

Verlichting gaat verder dan het simpelweg plaatsen van lampen. Er komt heel wat meer bij kijken. INlicht is gespecialiseerd in professionele verlichting. Wij richten de verlichting zo in, dat uw tuin het beste tot zijn recht komt. Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis over ledverlichting voor buiten. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft soorten en kleuren ledlampen, deze bespreken wij uiteraard met u. Benieuwd wat INlicht voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Led verlichting buiten

Ledverlichting buiten gaat niet alleen lang mee, het is ook nog eens zeer energiezuinig. Ledverlichting voor buiten scheelt u dus veel geld. Velen denken dat ledverlichting voor buiten alleen bestaat uit fel wit licht. Ledverlichting is echter in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is led sfeerverlichting voor buiten dus gewoon mogelijk! INlicht bespreekt met u het lichtplan van A tot Z. Zo kunt u aangeven welke kleuren licht u wenst en hoe fel deze moeten schijnen. Dat is het voordeel van het laten verzorgen van een lichtplan!

Mogelijkheden bespreken

 

 

led sfeerverlichting buitenNiet alleen zorgt u met led sfeerverlichting voor buiten dat u ook ’s avonds lang kunt genieten van uw tuin, het zorgt ook voor een veilig gevoel. Een goed verlichte tuin weert inbrekers. Naast led sfeerverlichting buiten verzorgt INlicht ook een verlichtingsplan voor in huis of voor uw onderneming. INlicht heeft al verscheidene projecten verricht voor kantoren, etalages, cafés, bars en andere horecaverlichting. Wat voor huis of onderneming u ook heeft, met goede verlichting creëert u een eerste impressie. U wilt toch graag dat deze impressie goed is? Laat uw lichtplan dan ook verzorgen door een professional als INlicht. Wij helpen u graag!

VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatHoreca lampen