groothandel-in-armaturenBent u op zoek naar een professionele groothandel in lampen? Welkom bij INlicht! Wij zijn als leverancier van duurzame verlichting een brede partner. Wij zijn namelijk naast groothandel in lampen ook in te zetten als installateur. Wij kunnen uw verlichting op een professionele wijze installeren waardoor u optimaal sfeer kunt creëren in elke ruimte! Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden.

Duurzaamheid is de laatste jaren een kernbegrip bij vele organisaties. Ook INlicht heeft duurzaamheid als een eerste prioriteit. Verlichting die lang mee gaat en zuinig is in gebruik, het kan allemaal tegenwoordig.

Wij bieden een zeer breed assortiment van LED lampen waarmee elke sfeer kan worden gecreëerd. U bent daardoor niet meer gebonden aan halogeenverlichting. Wist u dat LED lampen 10 keer langer mee gaan dan halogeenverlichting!

Neem contact op Offerte aanvragen

 

Verlichting op maat

groothandel in lampenBij ons kunt u terecht voor verlichting in de breedste zin van het woord. Of u nu graag uw partij verlichting bij ons wilt inkopen of dat u verlichting op maat wil laten maken, wij kunnen het voor u verzorgen.

Wij hebben van licht onze expertise gemaakt en weten daarom ook als geen ander hoe belangrijk bijvoorbeeld armaturen zijn. Wij leveren daarom niet alleen de verlichting maar kunnen ook bijpassende armaturen voor u verzorgen.

Uiteraard doen wij dit geheel op maat.

Wilt u, naast dat u zoekt naar een groothandel in lampen, advies over verlichting?

Wat betreft installatie, het creëren van sferen et cetera kunnen wij u uitgebreid adviseren. Wij kunnen een lichtplan voor u maken waarbij uiteraard wordt gekeken naar duurzaamheid. Neem contact op met onze professionals en wij vertellen u graag over alle ins en outs op het gebied van verlichting.

INlicht is specialist in lichtoplossingen voor elke ruimte

Wij zijn als uitgebreide groothandel in lampen specialist als het gaat om het creëren van unieke sferen. Wij hebben van verlichting ons vak gemaakt en weten daarom als geen ander hoe belangrijk bijvoorbeeld kleur maar ook de plek van verlichting kan zijn.

Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven op kantoor. Met goede verlichting kunt er voor zorgen dat u zich veel prettiger voelt in een ruimte. Dit zorgt bij werknemers voor rust en bij u thuis voor een fijne ruimte.

Wij hebben al veel projecten uitgevoerd en wij zien het als onze uitdaging om ook van uw ruimte een bijzondere plek te maken. Wij zijn er voor u als groothandel in lampen maar ook als verlichtingsspecialist.

Mail of bel ons en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit onze diensten:
LichtberekeningLED verlichting kantoorLeverancier LED verlichtingLichtadvies op maatVerlichting inkopen