Energiezuinige lampen: altijd een oplossing op maat

Energiezuinige LampenOp zoek naar energiezuinige lampen voor uw woning of op de werkvloer? INlicht kan u voorzien van verlichtingsadvies op maat! Wat voor plannen u ook heeft, wij bieden u praktische lichtoplossingen op maat. U wilt het lichtplan laten berekenen? Ook dat kan! INlicht is uw specialist.

  • Unieke lichtoplossingen op maat
  • Gespecialiseerd in LED verlichting
  • Retail, kantoren, zorg, horeca en woningen

Bij INlicht bieden wij diverse producten om energie te besparen bij het gebruik van verlichting. Onze adviseurs helpen u graag en stellen een verlichtingsplan op. In het lichtplan worden uw wensen meegenomen welke bijdragen aan de sfeer in uw huis. Samen met u kijken wij naar de plaatsing van verlichting, de kleur, welke armaturen worden gebruikt en uiteraard hoe u met de keuze van energiezuinige lampen kunt besparen.
 
Met professionele en creatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een goed verlicht huis.
 
Bekijk onze producten en projecten
 

Bespaar met LED verlichting

INlicht levert u dé oplossing op het gebied van energiezuinige lampen. Afhankelijk van uw wensen en eisen bieden wij diverse oplossingen voor professionele verlichting. Of u nu een helder verlichte winkel wilt, of juist een speciale sfeer wilt creëren: bij INlicht slaagt u altijd!

Het gebruik van energiezuinige lampen is een mooie uitkomst voor thuis. Uiteraard kunnen wij ook een lichtplan voor u verzorgen op kantoor. Bij INlicht kunt u ook terecht voor creatieve lichtoplossingen voor uw winkeletalage of bijvoorbeeld in de horeca. Benieuwd naar de mogelijkheden?
 
Lichtoplossingen
 
 
Naast energiezuinige lampen kunt u tevens bij ons terecht om een compleet lichtplan te laten berekenen, als onderdeel van het verlichtingsadvies. Benieuwd of INlicht u van dienst kan zijn? Neem contact op en laat u overtuigen door de mogelijkheden! Heeft u nog vragen over onze energiezuinige lampen, bijvoorbeeld over de lichtopbrengst of energieverbruik? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met 0492 820 991 of info@inlicht.nl.

Klanten vonden ons via:
VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorLichtadvies op maatEtalageverlichtingHorecaverlichtingBedrijfsverlichtingLED trapverlichtingBar verlichtingLichtplan makenLichtplan woning