Draadloos schakelen met het ‘Martin Lightjockey systeem’

INlicht werkt veel met de mogelijkheden aangaande draadloos schakelen van de verlichting en hiervoor hebben wij verschillende oplossingen. Zo kunt u kiezen voor het Martin Lightjockey systeem, dat u in staat stelt om de draadloze verlichting met een soort afstandsbediening te bedienen.

Daarnaast werken wij tevens met een draadloze lichtcontroller speciaal bedoeld voor (gekleurde) LED strips.

Het gemak dat een draadloze lichtcontroller brengt is dat u via een zeer efficiënte en gemakkelijke manier uw gehele lichtcircuit kunt beheren. De draadloze lichtcontroller voor LED strips en het Martin Lightjockey systeem zijn zo ingericht dat iedereen er direct mee aan de slag kan.

Het is in veel gevallen dan ook niet eens noodzakelijk om de handleiding te lezen, zo simpel werken deze systemen.

Naast dat de draadloze lichtcontrollers zeer gemakkelijk in gebruik zijn, zijn ze tevens van de beste kwaliteit. INlicht staat voor duurzame en hoogwaardige kwaliteit wat betreft de verlichting, maar dat geldt ook zeker voor de besturingsmogelijkheden.

U kunt er vanuit gaan dat u langdurig plezier beleeft van het draadloos schakelen van de verlichting met onze draadloze lichtcontrollers. Wij leveren en gebruiken enkel en alleen de beste merken die er verkrijgbaar zijn.

Lichtsturing

Voor het draadloos schakelen van verlichting gebruiken wij Martin Lightjockey systemen en hiermee kunt u via het touchscreen op het systeem gemakkelijk uw gewenste configuratie kiezen. Het systeem en de verlichting doen vervolgens automatisch de rest.

Het Martin Lightjockey systeem is als draadloze lichtcontroller zeer gemakkelijk te begrijpen, betrouwbaar en het bevat diverse configuraties die automatisch uw LED verlichting aansturen.

U kunt tevens de functies van de draadloze lichtcontroller uitbreiden naar uw mobiele telefoon of tablet om via die apparaten draadloos verlichting te schakelen.

Draadloze LED strip controller

Met de draadloze lichtcontroller voor de RGB LED strip kunt u gemakkelijk via een gekleurde ring de gewenste kleur kiezen en de LED strips zullen automatisch van kleur veranderen.

De draadloze LED strip controller werkt bovendien overal in huis, omdat het werkt met een radiografisch signaal en daarmee bespaart u zich de moeite dat u moet richten.

Tevens biedt de draadloze lichtcontroller voor RGB LED strips de mogelijkheid om de verlichting te dimmen. In de draadloze lichtcontroller zit een 8-staps dimmer ingebouwd, zodat u voldoende keuze heeft uit het dimmen van de verlichting.