INlicht ontwerpt betaalbare design projectverlichting speciaal voor uw project. Wij werken met energiezuinige verlichting voor unieke lichtoplossingen. Oplossingen voor in de horeca, winkels en kantoren bijvoorbeeld.

Bent u als architect, elektricien of projectontwikkelaar op zoek naar goed lichtadvies? Met een bijzondere kijk op verlichting adviseren wij u graag en leveren we projectverlichting voor interessante prijzen

Neem direct contact op

Onze projecten

Wij verzorgen projectverlichting voor diverse projecten in onder andere:

Elk project vraagt om een andere lichtoplossing, daarom zijn wij graag van het begin tot het einde van uw project betrokken.

winkelverlichting

Duurzame verlichting

Goede projectverlichting begint bij een goed lichtplan. Functionele- én noodverlichting komen hierbij aan bod. Om een zo goed mogelijk eindresultaat te creëren, werken wij vanaf het begin tot het einde van het traject nauw samen met u als architect, elektricien en/of projectinrichter.

Een goed lichtplan gaat jaren mee.

Om langdurige installatie te garanderen, leveren wij (betaalbare) design kwaliteit van merken als Philips, DLS lighting en Osram. Daarnaast kijken we naar de laatste ontwikkelingen van LED verlichting om uw projectverlichting duurzaam en energiezuinig te maken.

 

Armaturen

Projectverlichting gaat verder dan het bepalen van de kleur, hoeveelheid en plaats van het licht. Lichtarmaturen spelen ook een belangrijke factor op het gebied van uw project. Armaturen zijn in veel vormen verkrijgbaar.

Als u geen idee heeft wat voor soort armaturen verlichting en LED lampen geschikt zijn voor uw project, dan bent u op de juiste website. Wanneer u wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van de juiste armatuur, dan adviseren wij u graag.

Heeft u een speciale wens om een armatuur op maat te laten maken dan is dat bij INlicht ook geen enkel probleem.

Maak kennis met projectverlichting van INlicht

Bent u op zoek naar een partij die de projectverlichting van het door u te realiseren project verzorgt?

Maak nu een afspraak, dan komen we langs voor een persoonlijk gesprek en bespreken we wat we voor u kunnen betekenen in uw pand. Als u wilt, zijn we van het begin tot het eind betrokken bij uw project om de projectverlichting tot een succes te maken.

Informeer naar de mogelijkheden