Armatuur op maat

Armatuur op maatAls aanvulling op onze diensten die bestaan uit het bedenken en ontwerpen van lichtplannen leveren wij ook lichtarmaturen. Wij kunnen voor u speciaal een armatuur op maat ontwikkelen en daarbij stemmen wij het ontwerp af op de ruimte.

Hiermee kunt u iets unieks creëren voor uw bedrijf of voor bij u thuis. Lichtarmaturen zijn in zeer veel varianten te ontwerpen en doordat wij dit in samenspraak met u doen, zult u altijd krijgen wat u wenst.

Het resultaat zal uniek zijn, waardoor u het betreffende armatuur op maat nergens anders zult aantreffen. Door de jaren heen hebben wij zeer veel lichtarmaturen ontworpen met veel tevreden klanten als resultaat.

Het is goed voor te stellen dat u erg benieuwd bent naar onze mogelijkheden en onze producties. Onze lichtarmaturen variëren van klassiek en stijlvol tot strak, modern en stoer. Zo goed als al uw wensen zijn te realiseren en hiermee kunt u uw inrichting bijzonder smaakvol en origineel maken.

Vraag naar alle mogelijkheden van de lichtarmaturen bij INlicht.

Neem direct contact op

 

 

Compleet armatuur op maat

Maatwerk armatuurNaast dat INlicht voor u een armatuur op maat kan ontwikkelen en produceren kunnen wij tevens de lichtarmaturen van verlichting voorzien. U heeft hierin de vrije keuze.

Zo kunnen wij lichtarmaturen kaal aanleveren, maar u kunt ook voor een compleet armatuur op maat kiezen waarbij deze is voorzien van een LED strip of LED lamp.

Eventueel kunnen we dit verder uitbreiden met draadloze schakel mogelijkheden via een draadloze lichtcontroller.

De mogelijkheden zijn zeer divers en INlicht kan aan al uw wensen voldoen met als resultaat een prachtig armatuur op maat. Als u liever uw bestaande lichtarmatuur wilt behouden, maar over wilt stappen naar duurzame verlichting, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

INlicht kan LED strips of lampen in bestaande lichtarmaturen monteren. Dit kunnen wij ter plekke doen, maar ook kunt u ons inschakelen voor het renoveren van lichtarmaturen waarbij u vanzelfsprekend een lichtoplossing op maat krijgt.

Persoonlijk Advies