Lichtplan laten maken

Een lichtplan laten maken? Dat doet u bij INlicht!

Een lichtplan laten maken: de perfecte manier om de sfeer in uw ruimte te veranderen. Of u nu een nieuwe woning heeft of bezig bent met de herinrichting van een kantoorpand, in beide gevallen is het van belang dat u goed nadenkt over het licht in de ruimte.

Een lichtplan laten maken kan u hierbij helpen. Wanneer u een lichtplan laat maken door een van de professionals van INlicht bent u verzekerd van een goed doordacht en duurzaam plan. De voordelen van een lichtplan laten maken door INlicht:

  • U krijgt deskundig advies op maat.
  • U heeft direct helder wat u bespaart aan kosten.
  • Wij geven u unieke lichtoplossingen.
  • Wij hebben jarenlange ervaring en expertise.

Een lichtplan laten maken levert uiteindelijk energiebesparing op, doordat wij de verlichting zo zetten dat er veel licht wordt gecreëerd in de ruimtes. Lichtbronnen heb je in veel uitvoeringen en kwaliteit.

Door onze ervaring weten wij precies wat de beste prijs-kwaliteitverhouding van verlichting moet zijn. We kijken of de lichtkleur, de kleurechtheid en de lichtoutput klopt. Ook de lens is van groot belang bij de kwaliteit van het licht.

Voor een lichtberekening met advies op maat kunt u gerust contact met ons opnemen.

Dat kan door te bellen naar 0492 – 820 991, een e-mail te sturen naar info@inlicht.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Wij helpen u graag verder met een lichtplan laten maken!

Informatie & contact

 

 

INlicht: ervaring én expertise

In samenspraak met u zorgen wij voor duurzame en unieke lichtoplossingen. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van:

  • verlichtingsadvies
  • het gebruik van energiezuinige lampen
  • professionele verlichting
  • de inbouw van LED verlichting

Van kleinschalige tot grootschalige projecten en van de ontwerpfase tot de uitvoerfase. Wij zijn uw partner voor verlichtingsadvies.

Ook zijn wij uw specialist bij het plaatsen van LED-verlichting op kantoor. Goede verlichting op het werk heeft veel voordelen. Het draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers en daarnaast zorgt het voor een passende sfeer. We delen graag onze kennis met u!

Mogelijkheden bespreken

 

 

INlicht ook voor elektro- en installatiebedrijven
verlichtingsadvies

Naast dat INlicht direct advies geeft aan onze klanten, kunnen wij ook veel betekenen voor elektro- en installatiebedrijven. Heeft u als bedrijf zijnde klanten bij wie u verlichtingen installeert?

En bent u op zoek naar een partner bij wie u lichtplannen kan laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij bieden bovendien kortingen aan op onze producten.

 

Een greep uit onze diensten: horecaverlichting, bedrijfsverlichting, led trapverlichtinglichtarmaturen, lichtplan huis en lichtberekening.