tuinverlichtingAdvies buitenverlichting

Overdag geniet je volop van de tuin. Als het avond word dan wil je ook graag genieten van uw tuin. Door een goed plan met sfeervolle en functionele lampen komt de tuin tot leven.

Hoe maak je een sfeervolle tuin? Welke lampen gebruik ik in een tuin? Op welke plek komt mijn tuin tot leven?

Deze vragen geven we graag een antwoord op. Onze lichtexperts zoeken naar een mooie balans tussen sfeervolle verlichting en functioneel licht. Verlichting dat varieert van vorm en kleur op verschillende plekken en hoogtes in uw tuin.

Een grondspot kan bomen en planten aanlichten voor een betere sfeer. Een lantaarn, wandlampen of staande lampen hebben een functionele eigenschap. Samen creëren de lampen een samenspel in de tuin voor de beste sfeer. We kunnen voor u de beste lichtoplossing zoeken voor in uw tuin.

 

Persoonlijk advies

Ledverlichting buiten is sfeervol en duurzaam! buiten verlichting

Er zijn verschillende aspecten om rekening mee te houden bij het verlichten van een tuin. Twee belangrijke aspecten zijn het lichteffect van een lamp en de kleur van het licht. Tegenwoordig biedt ledverlichting veel mogelijkheden voor uw ruimte.

Ledverlichting heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat ledlampen sfeervol licht geven. Dat is interessant!

Daarnaast hebben ledlampen een langere levensduur dan spaarlampen én bespaart u met ledlampen flink op uw energiekosten. Nog interessanter!

Verlichtingsadvies van INlicht

Of het nu gaat om het verlichten van een woonkamer, bedrijfspand of horecagelegenheid, INlicht geeft creatieve lichtoplossingen op maat. Onze lichtexperts hebben jarenlange ervaring in het geven van verlichtingsadvies. Hierbij staan uw wensen centraal staan. Er wordt gezamenlijk gezocht naar dé ideale lichtoplossing voor uw ruimte.

Een lichtoplossing die sfeervol en praktisch, maar ook duurzaam is. Duurzame lichtoplossingen op maat van top kwaliteit om zoveel mogelijk uit uw ruimte te halen. De lichtexperts van INlicht creëren een schitterende sfeer in uw ruimte.

Contactgegevens voor verlichtingsadvies

De juiste verlichting kiezen is voor de meeste mensen toch lastig. Goede verlichting is functioneel en sfeerbepalend. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Of heeft u vragen over de verlichting in huis, op kantoor of een andere ruimte?

De jarenlange ervaring en specifieke kennis van INlicht is de basis voor een goed verlichtingsadvies.

Neem gerust contact met ons op via 0492 – 820 991, stuur een e-mail naar info@inlicht.nl of vul ons contactformulier in.

Maak een afspraak met één van onze lichtexperts en ontdek de toegevoegde waarde van een goed verlichtingsadvies!

Klanten vinden ons ook via: Verlichtingsplan, LED verlichting kantoor, Energiezuinige lampen, Lichtadvies op maat