Lichtarmaturen

Heeft u wel eens nagedacht over lichtarmaturen? Vandaag de dag is er een ruim assortiment armaturen beschikbaar. Bijna alle armaturen die in het gewone verlichtingsschap voorkomen, zijn er ook in led-uitvoering.

Denk aan: richtbare spots als buitenverlichting, wandlampen als badkamerverlichting en sierlijke armaturen als binnenverlichting. En het resultaat mag er zijn: sfeervolle en energiezuinige lampen! Heeft u interesse? 

Vraag direct advies aan!

Wat zijn lichtarmaturen?

Lichtarmaturen zijn draagconstructies inclusief fitting voor één of meerdere lichtbronnen. Het is de behuizing van een lamp en zorgt daarnaast voor een goede inrichting van de verlichting.

Deze armaturen hebben verschillende functies. Zo beschermen en koelen ze de elektrische onderdelen, maar bepalen ze tegelijk ook de uitstraling van de verlichting door het design.

Lichtarmaturen op maat

INlicht ontwerpt, levert en plaatst lichtarmaturen. Lichtarmaturen passen wij op veel verschillende manieren toe. Wij plaatsen verlichting in zakelijke panden, zoals een kantoor, restaurant, museum of een winkel.

Maar wij verzorgen ook vaak lichtarmaturen in woningen en appartementen. Zoekt u een deskundige partner in lichtoplossingen of wilt u lichtadvies op maat? Goede verlichting is een essentieel onderdeel in interieur of architectuur van een pand of ruimte. INlicht levert lichtarmaturen op maat en maakt deskundige lichtplannen.

Professioneel advies met lichtarmaturen

De focus van ons bedrijf ligt op professionele verlichting, lichtarmaturen, het gebruik van energiezuinige lampen en alles wat daarbij komt kijken. We willen het maximale uit een ruimte en de bijbehorende lichtmogelijkheden halen.

Dit doen we met een vernuftig lichtplan en kwalitatief hoogwaardige armaturen. U bepaalt het doel van de verlichting. Wij adviseren hoe u dit het beste kunt bereiken. Bij INlicht kunt u een zeer compleet lichtplan laten maken.

Door onze jarenlange ervaring en goede productkennis kunnen wij u een goed verlichtingsadvies geven. Een persoonlijk en creatief verlichtingsadvies!

Lichtarmaturen kopen bij INlicht

Lichtarmaturen kopenWilt u advies over lichtarmaturen kopen bij INlicht?

Wij maken uw project tot een succes! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0492 – 820 991, een e-mail te sturen naar info@inlicht.nl of vul ons contactformulier in.

Bij ons is er veel mogelijk. Wij gaan graag met u om tafel om van gedachten te wisselen over de wensen en mogelijkheden omtrent lichtarmaturen!

 

VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatEtalageverlichtingHorecaverlichtingBedrijfsverlichtingLED trapverlichtingBar verlichtingLichtplan huisLichtberekeningLichtplan laten maken