Horecaverlichting

Dé ultieme horecaverlichting die uw zaak een unieke uitstraling geeft. Inlicht is specialist in alle vormen van horecaverlichting waarbij met een aantal gemakkelijke aanpassingen een schitterend resultaat kan worden behaald. Het creëren van de juiste sfeer binnen uw hotel, restaurant of café is medebepalend voor het succes van uw onderneming. U loopt toch ook een zaak voorbij met onprettige verlichting? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor gratis persoonlijk advies!

Ervaren werknemers van Inlicht weten, met behulp van goede horecaverlichting, uw keuken en andere belangrijke ruimten tot een goede werkomgeving te creëren. Tegelijkertijd bevinden uw gasten zich aan tafel in een intieme sfeer, waarbij zij zich comfortabel voelen en het geserveerde eten en drinken een heerlijke uitstraling krijgt. Goed ingesteld licht kan de ervaring verrijken! Informeer naar de mogelijkheden of bel direct 049 – 28 20 991.

Neem direct contact op

 

Horeca verlichting op maat

Horeca verlichting

Maatwerk horeca verlichting is belangrijk om ook voor uw zaak de beste verlichting te installeren. Elke ruimte is immers anders. Hoogte van het plafond, lichtinval etc. zijn allerlei elementen die meespelen bij het creëren van het juiste sfeerbeeld. INlicht geeft u daarom een compleet advies met alle mogelijkheden om met uw horeca verlichting een exclusief resultaat neer te zetten. Vervolgens gaan onze experts met u in gesprek om te bekijken van welke mogelijkheden u graag gebruik maakt om zoveel mogelijk voordeel te halen uit uw horeca verlichting.

In de loop der jaren heeft INlicht vele grote lichtprojecten succesvol volbracht, waardoor u gegarandeerd bent van een schitterend resultaat. Of u op zoek bent naar intieme verlichting in uw restaurant, feestelijke verlichting in uw kroeg of discotheek of rustgevende verlichting voor in de lobby van uw hotel, bij INlicht bent u aan het juiste adres. Profiteer van specifieke kennis en jaren ervaring. Stuur ons een bericht met uw wensen of vraag een gratis offerte aan.

Persoonlijk advies

Complete horecaverlichting van Inlicht

Het verbeteren van uw horecaverlichting geeft uw zaak een extra boost en kan leiden tot meer klandizie en betere klantervaringen. Diverse kleine en gemakkelijke door te voeren aanpassingen vormen de basis voor een complete en professionele horecaverlichting. Specialisten van INlicht helpen u graag met het ontwerp en de installatie van dé ultieme horecaverlichting. Kies voor het beste resultaat en profiteer van persoonlijk advies op maat. U bereikt ons via 049 -28 20 991. Wij helpen u graag!

Een greep uit onze diensten: LED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatEtalageverlichtingBedrijfsverlichting