EtalageverlichtingOnderscheid uw etalage van alle concurrerende winkels in de directe omgeving met unieke etalageverlichting. De interesse wekken van zoveel mogelijk winkelend publiek is hét doel van een etalage. Of het nu gaat om een etalage van een winkel, restaurant of hotel, het principe is hetzelfde. De etalageverlichting aan laten sluiten op de inrichting is cruciaal voor het creëren van een adembenemende uitstraling.

Neem direct contact op

 

 

Zet de juiste toon met de juiste etalageverlichting

De sfeer van uw etalage bepaalt dus voor een groot deel de uitstraling van uw winkel. Een professioneel ingerichte etalage kan het verschil maken ten opzichte van uw concurrenten. Er is namelijk steeds meer concurrentie tussen etalages. De lichtinval zowel overdag als ’s avonds is één van de onderdelen waar u rekening mee dient te houden. Daarbij spelen de kleur van het licht en de lichtarmaturen ook een rol wat betreft etalageverlichting.

Etalageverlichting

Maatwerk etalageverlichting bij INlicht

Elke etalage is uniek. Het streven naar de beste resultaten heeft er mede toe geleid dat Inlicht voor ieder lichtproject op zoek gaat naar een oplossing op maat. Een voordeel van samenwerken met INlicht is het heldere werkproces. Samen met u wordt een lichtplan ontwikkeld om een schitterende etalage te creëren. Het belang van een gefundeerd plan bij een hoogwaardig lichtproject heeft zich in eerdere projecten ruimschoots bewezen. We starten het project door uw wensen en de mogelijkheden naast elkaar te leggen. Hierbij geven wij gratis advies over de beste invulling van uw etalage. Vervolgens kunnen wij dit plan voor u uitvoeren. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met de duurzaam- en energiezuinigheid van uw verlichting.

 

Persoonlijk advies

 
 

Onderscheid u nu!

Wilt u zich ook onderscheiden met de juiste etalageverlichting? Dé perfecte etalage bestaat niet. Dé onderscheidende en meest opvallende etalage bestaat wél. INlicht kan dit voor u realiseren. Vraag nu een gratis offerte aan of bel direct 049 – 28 20 991 voor persoonlijk advies. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons contactformulier. Een e-mail sturen naar info@inlicht.nl is ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op. De specialisten van Inlicht beschikken over veel kennis omtrent lichtinval en helpen u graag met het verbeteren van uw etalageverlichting.
 
VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorEnergiezuinige lampenLichtadvies op maatBedrijfsverlichtingHorecaverlichting