Energiezuinige lampen: altijd een oplossing op maat

Energiezuinige LampenOp zoek naar energiezuinige lampen voor uw woning of op de werkvloer? INlicht kan u voorzien van verlichtingsadvies op maat! Wat voor plannen u ook heeft, wij bieden u praktische lichtoplossingen op maat.

U wilt het lichtplan laten berekenen? Ook dat kan! INlicht is uw specialist.

  • Unieke lichtoplossingen op maat
  • Gespecialiseerd in LED verlichting
  • Retail, kantoren, zorg, horeca en woningen

Bij INlicht bieden wij diverse producten om energie te besparen bij het gebruik van verlichting. Onze adviseurs helpen u graag en stellen een verlichtingsplan op. In het lichtplan worden uw wensen meegenomen welke bijdragen aan de sfeer in uw huis.

Samen met u kijken wij naar de plaatsing van verlichting, de kleur, welke armaturen worden gebruikt en uiteraard hoe u met de keuze van energiezuinige lampen kunt besparen.

Met professionele en creatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een goed verlicht huis.

Bekijk onze producten en projecten

Soorten energiezuinige lampen

  • LED lampen
  • Spaarlampen
  • TL lampen
  • Halogeen lampen

LED verlichting is een stuk zuiniger dan bijvoorbeeld een gloeilamp of een halogeenlamp. Dat heeft belangrijke voordelen voor het milieu. Het aantal broeikasgassen dat vrij komt wordt geminimaliseerd doordat er weinig energie wordt verbruikt bij LED lampen.

Daarnaast zijn er ook nog de spaarlampen. Ze presteren helaas wel minder goed dan de LED soorten en een nadeel blijft toch wel dat ze kwik bevatten en vrijwel nooit dimbaar zijn. Spaarlampen zijn ook minder geschikt voor buiten.

TL-lampen zien we terug in meerdere variaties wat betreft de lengte. Ze geven erg veel licht en daarmee zijn ze niet echt geschikt voor sfeerverlichting. Groot voordeel van een TL-lamp is dat deze erg lang mee gaan en zo kun je op een zuinige manier toch een aantal ruimtes goed verlichten.

TL-lampen zijn er in dunne en wat dikkere versies. De dunne versie zijn vaak zuiniger en flikkeren minder dan de wat dikkere T8-buizen.

Als laatste zijn er nog de halogeenlampen. Deze lampen zijn anders dan de spaarlampen wel dimbaar en geven goed vol licht. Daarentegen gaan ze wel korter mee dan bijvoorbeeld een led lamp en het zijn echte ‘energievreters’.

De vergelijking met de gewone gloeilamp wordt nog wel eens gemaakt als het gaat om hoe onzuinig ze zijn. Halogeenlampen kun je eigenlijk zien als de verbeterde versie van de gloeilampen omdat er gas is toegevoegd onder hoge druk.

INlicht levert u dé oplossing op het gebied van energiezuinige lampen. Afhankelijk van uw wensen en eisen bieden wij diverse oplossingen voor professionele verlichting. Of u nu een helder verlichte winkel wilt, of juist een speciale sfeer wilt creëren: bij INlicht slaagt u altijd!

Het gebruik van energiezuinige lampen is een mooie uitkomst voor thuis. Uiteraard kunnen wij ook een lichtplan voor u verzorgen op kantoor. Bij INlicht kunt u ook terecht voor creatieve lichtoplossingen voor uw winkeletalage of bijvoorbeeld in de horeca. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lichtoplossingen

Naast energiezuinige lampen kunt u tevens bij ons terecht om een compleet lichtplan te laten berekenen, als onderdeel van het verlichtingsadvies. Benieuwd of INlicht u van dienst kan zijn?

Neem contact op en laat u overtuigen door de mogelijkheden! Heeft u nog vragen over onze energiezuinige lampen, bijvoorbeeld over de lichtopbrengst of energieverbruik?

Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met 0492 820 991 of info@inlicht.nl.

Klanten vonden ons via:
VerlichtingsadviesVerlichtingsplanLED verlichting kantoorLichtadvies op maatEtalageverlichtingHorecaverlichtingBedrijfsverlichtingLED trapverlichtingBar verlichtingLichtplan makenLichtplan woning