Licht is het belangrijkste in een ruimte. Of het nu zonlicht is, een lamp of kaars.

U kan niet zonder goed licht.

Maar met alleen verlichting bent u er nog niet. U kunt met licht een bepaalde sfeer creëren die belangrijk is in een ruimte. U wilt een helder verlichte winkel.

  • Wilt u goede werkverlichting op kantoor?
  • Of wilt u graag die juiste knusse sfeer creëren in uw restaurant?

INlicht is de aangewezen partner op het gebied van verlichtingsadvies. Ons verlichtingsadvies gezamenlijk met onze ervaring kan u alles leveren wat u wenst. Op een werkplek is een goede verlichting zeer belangrijk, ook voor de gesteldheid van uw werknemers. INlicht kan u verlichtingsadvies geven dat zich richt op energiezuinige verlichting waar u van profiteert.

Het verlichtingsadvies dat wij u kunnen geven is zeer uiteenlopend. Dit loopt uiteen van lichtarmaturen tot inbouw LED verlichting en van LED verlichting dimmen tot het draadloos schakelen van de verlichting. Wat voor plannen of wensen u ook heeft, u krijgt lichtadvies op maat waarbij wij u praktische lichtoplossingen op maat bij kunnen aanbieden.

Tevens kunnen wij voor u het lichtplan berekenen als onderdeel van het verlichtingsadvies.

INlicht, voor uw advies verlichting woning tot LED Verlichting voor kantoor en professionele verlichting. We berekenen wat u kunt besparen met LED verlichting zodat u jarenlang kan genieten van uw installatie.

Door onze jarenlange ervaring en goede productkennis kunnen wij u een goed verlichtingsadvies geven waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. We maken uw project tot een succes!